ارزش غذایی زعفران
ارزش غذایی یک قاشق غذاخوری زعفران به شرح زیر است :
کربوهیدرات 1.37 گرم
چربی 0.12 گرم
پروتئین 0.24 گرم
ویتامین C 1.7 میلی گرم
ویتامین B9 .002 ug
ویتامین B6 0.02 میلی گرم
ویتامین B3 0.03 میلی گرم
ویتامین B2 0.01 میلی گرم
آهن 0.23 میلی گرم
منگنز 0.6 میلی گرم
بیش از 150 ترکیب مختلف در زعفران موجود است که مهم ترین آنها کلروکین ، پیکروکروسین و سافرانال است .طعم و بوی خاص زعفران مربوط به این مواد تشکیل دهد.
لیست داروهایی که برای رانندگی خطرناک هستند
اگر خواب ببینید خود شما مرده اید یا از اقوام شما کسی مرده است